Nova vest
Odbojka

Četvrtak, 05.07.2012.

21:31

Terzić: Mnogo toga nije dobro

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić je posle poraza od Bugarske izjavio da mnogo toga nije dobro u igri Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Odbojkašice Srbije doživele su prvi poraz u Evropskoj ligi još od 2010. godine pošto su u polufinalu takmičenja izgubili od Bugarske sa 3:1.

"Mnogo toga nije u redu i mnogo toga ćemo dobiti kada budemo punim srcem i glavom u meču. Nadam se da će ovo biti škola i da u tom slučaju poraz može i da nam koristi", rekao je Terzić.

Selektor srpskih odbojkašica nije znao razlog slabe igre svog tima.

"Teškо је u ovom trenutku naći razlog zbog čega je sve izgledalo. Definitivno igramo slabo, ali je strašno što se ne vidi ni malo želje ni motiva na terenu. Puštamo da utakmica ide svojim tokom, verovatno očekujemo da ćemo lako pobediti jer smo jači po rejtingu. To u sportu nikad nije bilo, niti će biti".

Maja Ognjenović smatra da motivacija nije problem, ali da su njene saigračice i ona potcenile Bugarke.

"Pre svega mislim da smo u meč ušle previše opušteno i zbog činjenice da smo tri puta bili osvajači takmičenja i da smo potcenile Bugarke. Na trenutak smo bili veoma blizu, posebno u prvom setu, koji je bio maratonski. Nadigrale su nas u nekim elementima igre, ali nam je nedostajalo koncentracije iako smo bile motivisane".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve