Nova vest
Odbojka

Sreda, 09.05.2012.

10:24

OI kval: Srbija - Bugarska (18.30h)

Odbojkaši Srbije u sredu počinju kvalifikacioni turnir za plasman na Olimpijske igre u Londonu, a prvi rival je favorit i domaćin turnira Bugarska.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Evropske šampione će u Sofiji dočekati verovatno 14.000 fanatičnih navijača, pa srpski tim prepušta ulogu favorita istočnom susedu.

"Orlovi" su u grupi još sa Španijom i Slovenijom, prvi cilj je polufinale, jer naši odbojkaši veruju da su poslednje dve utakmice na turniru "otvorene".

"Moramo da idemo iz meča u meč, da ne razmišljamo unapred. Moramo da se opustimo, da raširimo krila, pružimo maksimum i sve učinimo da izborimo Olimpijske igre. Bugari su favoriti, ali daleko od toga da nisu ranjivi. Najvažnije je da budemo mirni, strpljivi, hrabri i odigramo onako kako umemo", istakao je kapiten Bojan Janić.

Selektor Srbije Igor Kolaković takođe smatra da su Bugari favoriti, ali je istakao da je njegov tim pobeđivao i bolje protivnike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve