Nova vest
Odbojka

Subota, 31.03.2012.

09:04

Miljković: Ovo je definitivno kraj

Dosadašnji kapiten srpskih odbojkaša Ivan Miljković potvrdio je da se oprostio od plavog dresa, prenosi “Sport”.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Miljković se nije našao na spisku selektora Igora Kolakovića za ovogodišnje izdanje Svetske lige i kvalifikacije za Olimpijske igre, ali niko nije pomislio da je on završio sa reprezentacijom.

Trenutno su mi prioritet neke privatne stvari i to mi je ispred reprezentativnih akcija. I to ne samo prve dve koje slede, Svetska liga i kvalifikacije za Olimpijske igre u Londonu. Ovo je definitivan kraj. Utakmica i poslednji poen koji sam napravio na Svetskom kupu u Japanu, protiv Amerikanaca, bio je i poslednji u reprezentativnom dresu”, rekao je Miljković za „Sport“.

Iako ga nema na spisku za prve akcije našeg tima ove godine, mislilo se da postoji mogućnost da Miljković zaigra u Londonu ako se izbori plasman.

Nema šanse. Bilo bi nekorektno da neko od mladih igra na dva takmičenja obezbedi odlazak u London, pa da mu ja kasnije uzmem mesto. Ovo je moja konačna odluka”, naglasio je Miljković.

Miljković je još davno rekao da će se povući tiho, a upravo se to i desilo, a za mnoge je ta odluka došla kao grom iz vedra neba.

Jednom je do toga moralo doći i, to svi znaju. Sebe sam uvek maksimalno davao državnom timu i znam da mi niko ništa ne zamera. Bilo je lepo sve vreme, takmičenja, medalja, došlo je vreme da se pozdravimo”, istakao je Miljković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

128 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve