Nova vest
Odbojka

Ponedeljak, 19.09.2011.

20:49

Miljković za B92: Računajte na nas

Srpski odbojkaši u nedelju su osvojili drugo evropsko zlato u istoriji, a najzaslužniji za to bio je kapiten Ivan Miljković.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Najbolji igrač šampionata u Austriji i Češkoj kapitensku traku preuzeo je od Nikole Grbića i na pravi način je pokazao da ju je zaslužio kako kvalitetom, tako i autoritetom na parketu i van njega.

U razgovoru za B92 Miljković je istakao šta sada misli o svojoj prognozi koju je dao pred početak prvenstva, koji je naredni ispit pred našim timom i još mnogo toga...

Pred početak ovogodišnjeg Šampionata ’Starog kontinenta’, Miljković je rekao da je šesto mesto realnost za naš tim, ali se u tome mnogo prevario.

Kao i u životu, volim da postavim neke realne i niže ciljeve, pa ako se svi ciljevi ostvare preko toga onda je to još samo jedan plus. Na osnovu svih argumenata koje sam ja imao u tom trenutku, sve je, po meni, slutilo da ćemo biti oko šestog mesta. I, zaista, ekipe koje smo mi ostavili iza sebe na ovom Evropskom prvenstvu, kao što su Rusija, Italija ili Poljska, su dosta jače u ovom trenutku i po imenima i po igri koju su prikazali tokom ovog leta“, rekao je Miljković za B92.

Kompletan intervju možete da pročitate u rubrici 'Intervjui'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve