Nova vest
Odbojka

Nedelja, 31.07.2011.

18:53

Čitakovićeva: Odlazim zbog Terzića

Srpske odbojkašice u ponedeljak putuju u Kinu na Svetski Gran Pri, a senku na sjajne rezultate naše selekcije bacio je odlazak Vesne Čitaković Đuričić.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

Iskusna blokerka je pre desetak dana odlučila da napusti nacionalni tim, a poslednji trening sa saigračicama odradila je 21. jula.

Dosta se spekulisalo šta je pravi razlog njene odluke, a Čitakovićeva je za “Spotski žurnal” istakla neslaganje sa selektorom Terzićem.

“Postoji ta mala povreda ali i pored toga, razlog mog neigranja je što se ne slažem sa nekim stvarima, ne slažem se sa Terzićevom politikom. Nismo našli zajednički jezik. Mislila sam da mogu da budem u timu, ali nisam mogla”.

Kada se u junu priključila timu izjavila je da imate veliku želju i motiv da ponovo igrata za reprezentaciju, ipak, promenila je stav.

“Jeste bila moja želja da igram i stekli su se uslovi da se vratim. Zapravo, postojala je obostrana želja. Međutim, kao što sam rekla, imam 32 godine i ne slažem se sa politkom. Mislim da sama mogu da odlučujem o nekim stvarima. Ne znam tačno šta želim, ali znam šta ne želim!”

A šta to ne želite?

“Neću da otkrivam za sada ništa, nije vreme za to”.

Razgovarali ste za selektorom Zoranom Terzićem?

“Jesam, rekla sam da ne mogu da budem u reprezentaciji i to je sve”.

Stavila je tačku Vesna Čitaković Đurišić i na ovaj razgovor ali i na karijeru u reprezentaciji Srbije po drugi put.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve