Nova vest
Odbojka

Nedelja, 10.07.2011.

18:21

EL: Obojkašice bez greške

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je na Kritu selekciju Grčke sa 3:0 (25:11, 25:23 i 25:12), u drugoj utakmici šestog vikenda Evropske lige.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Dvostruke pobednice Evropske lige, ostvarile su time dvanaestu pobedu u A grupi, devetu maksimalnu.

Srbija će narednog petka i subote igrati na finalnom turniru Evropske lige u Istanbulu sa Turskom, Bugarskom i Češkom. Parovi polufinala naknadno će biti saopšteni.

Seniorke Srbije su na istovetan način počele i završile takmičenje u A grupi Evropske lige 2011 - sa dve maksimalne pobede protiv Grčke.

U drugom meču na Kritu, Srbija je bila ubedljivija nego u subotu. U prvom i trećem setu viđena je apsolutna dominacija izabranica Zorana Terzića.

Izjednačena borba je vođena jedino u drugom setu, kada je Srbija tek u finišu stigla do prve set lopte.

Grčka: Hristodulu, Kutuksidu, Papafotiju, Kiosi (8), Canakaki (6), Giota (4), Cima, Hadava (4), Labrinidu, Kavata, Kelesidu, Merteki (3).
Srbija: Lazarević, Brakočević (10), Malagurski (15), Krmsanović (3), Malešević(2), Molnar (7), Antonijević (3), Ognjenović, Ninković (2), Rašić (12), Popović, Ćebić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve