Nova vest
Odbojka

Četvrtak, 18.11.2010.

10:23

LŠ: Radnički - Mazeik (18h)

Odbojkaši kragujevačkog Radničkog u četvrtak od 18 časova dočekuju belgijski Mazeik u utakmici grupe B Lige šampiona.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

U svom prvom nastupu u elitnom klupskom takmičenju, Radnički nije uspeo da dođe ni do jednog trijumfa.

Ekipa Radničkog je uglavnom sačinjena od igrača rođenih 1989. i mlađih, koja je željna dokazivanja.

Jedan od predvodnika generacije je primač Ilija Ivović, koji je već imao iskustvo igranja u elitnom takmičenju Starog kontinenta.

Spremni smo za iskušenje, znamo šta treba da radimo“, bio je samouveren Ivović.

Bivši igrač Radničkog, Vladimir Čedić, je posle dobrih partija prošle sezone našao angažman u Poljskoj i to bi mogla da bude motivacija za Kragujevčane.

I to je razlog zašto nam neće nedostajati motivacije, jer svi imamo želju da u budućnosti odemo u neki jači klub i potpišemo višestruko bolji ugovor. Međutim, sada smo tu gde jesmo i pre svega želimo da učinimo sve da Radnički dođe do istorijske, prve pobede u Ligi šamiona. Svesni smo odgovornosti, ali se ne plašimo. Belgijanci nisu ekipa od koje treba da zaziremo“, rekao je Ivović.

Radnički je već imao prilike se susretne sa belgijskim klubovima, pošto je prošle sezone igrao sa Knakom.

Mazeik i Knak se smenjuju na tronu, to su im dve najbolje ekipe. Sigurno je da će nam dosta značiti iskustvo igranja protiv Knaka, naročito jer mi deluje da su snažnija ekipa od Mazeika. Igraju dosta bržu odbojku, na šta prošle godine nismo uspeli da odgovorimo na pravi način. Mazeik nije bez mana, nije nepobediv, pa mislim da smo kadri da napravimo iznenađenje“, zaključio je Ivović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve