Nova vest
Odbojka

Četvrtak, 14.10.2010.

20:32

Zvezdašice sigurne protiv Kleka

Odbojkašice Crvene zvezde slavile su rezultatom 3:0 protiv Kleka u prvom meču drugog kola Wiener Städtische lige.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Šampionke Srbije nisu imale velikih problema protiv ekipe Kleka, koja je u Beograd doputovao sa samo osam igračica.

Crveno-bele su tokom čitavog susreta dominirale u svim elementima igre, a gostujući tim nije imao odgovor na vrlo dobru igru šampionki, ali je i brojnim greškama Zvezdi olakšao put do pobede.

Gošće su u sva tri seta bile donekle ravnopravne samo do prvog tehničkog tajm-auta, ali za nešto više nisu imale snage. Dizač crveno-belih Bojana Živković je sjajno razigravala saigračice, pre svih Anu Bjelicu i Jovanu Stevanović, a upravo su njih tri bile najbolje na ovom susretu.



Bilo je dosta bolje nego u prvom kolu protiv Kolubare. Imamo sjajnu atmosferu, odlično radimo na treninzima. Ipak, ima dosta prostora da se ekipa uigra, tek će to doći na svoje u nastavku sezone“, rekao je Ratko Pavličević, trener Crvene zvezde.

Crvena zvezda – Klek 3:0 (25:16, 25:15, 25:13)
Crvena zvezda: Ninković 5, Rakić 6, Živković 5, Bjelica 20, Blagojević 10, Stevanović 11, Valčić (libero), Tomić 1, Kecman 5, Medarević, Pušić, Budrović. Trener: Ratko Pavličević.
Klek: Džamić 3, Jakić 2, Čikiriz 7, Sakradžija 6, Ivanović 14, Đurić 2, Mihajlović (libero), Grbić. Trener: Aleksandar Petrović.



Ostale utakmice drugog kola u petak NIS Spartak dočekuje Kolubaru, u subotu Dinamo Azotara igra protiv Radničkog, a TENT protiv Poštara, dok će poslednji meč kola u nedelju odigrati u Užicu Jedinstvo i Vizura.

Wiener Städtische liga, drugo kolo:
četvrtak, 14. oktobar
Crvena zvezda – Klek
petak, 15. oktobar
NIS Spartak – Kolubara
subota, 16. oktobar
TENT – Poštar 064
Dinamo Azotara – Radnički
nedelja, 17. oktobar
Jedinstvo – Vizura

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve