Nova vest
Odbojka

Sreda, 25.08.2010.

15:11

Kadeti četvrti na OIM

Kadeti Srbije zauzeli su četvrto mesto na Olimpijskim igrama mladih u Singapuru.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

U meču za bronzano odličje Srbija je poražena od Rusije sa 3:0, po setovima 25:17, 25:17, 25:15.

Rusi su bili dominantniji tim na terenu, od početka meča kontrolisali kretanje rezulata i uspešno gа rešili u svoju korist.

Utakmicu smo dosta dobro otvorili, poveli sa 7:4 i imali kontru za vođstvo od četiri razlike koju nismo realizovali i posle toga smo nestali sa

terena. Ponovo smo imali problem s napadom i prijemom tako da su Rusi zasluženo osvojili bronzu. Iskreno, očekivali smo više na ovom takmičenju”, rekao je trener Milan Đuričić i poželeo juniorima puno uspeha na Evropskom prvenstvu u Belorusiji.

Finalni meč Olimpijskih igara mladih u Singapuru igra se u četvrtak, a sastaju se Argentina i Kuba.

Srbija: Vladisavljev (2), Martinović (6), Živanović (3), Filipović (9),Brđović, Glavinić (1), Žarković (3), Stojilović (3), Pantić, Stanković,Jovanović, Katić (11). Treneri: Milan Đuričić I Milivoje Radisavljević.

Rusija: Manerov, Glivenko (14), Komarov (12), Solodiljin, Golubjev, Šćurin,Mokijevski (6), Tertjašnikov, Osipov (3), Nikitin, Zolotujukin (14), Kulikov(5). Treneri: Andrej Kukuškin I Aleksandar Pras.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve