Nova vest
Odbojka

Petak, 16.07.2010.

15:21

Kolaković: Priželjkujem polufinale

Selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković izjavio je da priželjkuje plasman u polufinale finalnog turnira Svetske lige.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Završni turnir na programu je od 21. do 25. jula u argentinskoj Kordobi.

"Plasmanom na finalni turnir Svetske lige stvorili smo obavezu da se na tom takmičenju predstavimo u što boljem svetlu. Biće veoma teško, ali priželjkujem da napravimo još jedno iznenađenje i uđemo u polufinale", izjavio je Kolaković na konferenciji za novinare u hotelu M.

Korektor Saša Starović je ocenio plasman na finalni turnir kao "veliki uspeh ove podmladjene reprezentacije".

"Mogu da obećam da se nećemo zadržati samo na plasmanu na finalni turnir, već da ćemo u Kordobi ostvariti dobar rezultat", poručio je Starović.

Primač Bojan Janić napomenuo je da je reprezentacija već ostvarila jedan od glavnih ciljeva, ali da su sada "apetiti porasli".

"Imamo realne šanse da se nadjemo medju četiri najbolje reprezentacije. U našoj grupi Brazil je favorit, a neće biti lako ni protiv Argentine koja igra na domaćem terenu. Sada je samo bitno da se dobro aklimatizujemo", rekao je Janić.

Primač Nikola Kovačević rekao je da će naša reprezentacija pokušati da prodje u polufinale pobedom protiv Argentine "koja je u našoj grupi najslabiji protivnik".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve