Nova vest
Odbojka

Nedelja, 20.06.2010.

08:56

Srbija – Italija (20.30)

Odbojkaška reprezentacija Srbije u nedelju od 20.30 časova u Firenci igra drugu utakmici trećeg vikenda takmičenja u grupi B Svetske lige.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Izabranici Igora Kolakovića su u prvom meču, odigranom u petak, slavili sa 3:2 i jedina su ekipa koja je na prethodnih pet susreta zabeležila sve trijumfe.

U selekciji Srbije su realni pred drugi duel sa Italijanima i svesni su da je pred njima težak meč, ali veruju u dobru igru.

Italija je u ovom sastavu velika ekipa i rekao bih da su jači nego na poslednjem Evropskom prvenstvu. Igraju na svom terenu, puni motiva, jer njima nedostaje veliki rezultat, a već je godina Svetskog prvenstva koje se igra u njihovoj zemlji“, rekao je Nikola Kovačević, primač reprezentacije Srbije.

Kovačević upravo iz tih razloga očekuje još veću borbu u drugom duelu, kao i da on i njegovi saigrači uđu u meč sa manje respekta.

Delovali smo u pojedinim delovima meča haotično, ali nije bilo razloga za tako nešto. Očekujem još neki bod, očekujem da ostanemo lideri u grupi pred putovanje u Kinu“, dodao je Kovačević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve