Nova vest
Odbojka

Petak, 11.06.2010.

16:21

Predsednik Radničkog podneo ostavku

Na zatvorenoj sednici Skupštine kragujevačkog odbojkaškog kluba Radnički Kredi banka dosadašnji predsednik UO Miroslav Stojanović podneo je ostavku.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Stojanović je ostavku podneo pošto je pročitan dnevni red sednice na kome se nalazilo i izjašnjavanje članova Skupštine o njegovom smenjivanju.

Predsednik Skupštine kluba, gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović, rekao je novinarima da je pitanje smene dosadašnjeg predsednika Upravnog odbora kluba pokrenuto, jer je Stojanović sam donosio odredjene odluke.

"Početkom februara Stojanović je sam doneo neke odluke koje, iako nisu bile na štetu kluba, nisu izglasane na Upravnom odboru. Pored toga, u narednom periodu radiće se na statutu kluba koji u ovom trenutku ima dosta nedostataka", rekao je gradonačelnik Kragujevca.

Za novog predsednika Upravnog odbora Radničkog Kredi banka izabran je Saša Gavrilović, direktor kragujevačkog Javnog preduzeća "Niskogradnja".

Stojanović, koji je na čelu aktuelnog prvaka Srbije u odbojci bio 14 godina, po novom statutu trebalo bi da postane počasni predsednik kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve