Nova vest
Odbojka

Četvrtak, 03.06.2010.

18:17

Lube otkupio Stankovićev ugovor

Nakon Miloša Ćulafića, koji karijeru nastavlja u Južnoj Koreji, ni Dragan Stanković od srede nije više član Budvanske rivijere.

Izvor: LB

Autor: LB

Default images

Srednji bloker je, nakon odlične sezone u Ligi šampiona u kojoj je bio najbolji igrač Budvana, na pozajmici igrao i za italijanski Lube, gde je u potpunosti opravdao očekivanja.

Nakon toga imućnim vlasnicima Lube nije preostalo ništa drugo osim da otkupe ugovor reprezentativca Srbije. Sredstva koja su ponudili Italijani jednostavno se nisu mogla odbiti.

Čini se da su dva kluba napravila pravi posao, jer Budvani na toj poziciji, pored odličnog Milana Jurišića, imaju i mladog Gojka Ćuka, koji je već stasao u pravog igrača.

"Dogovor je postignut na zadovoljstvo sve tri strane i mogu reći da je to u ovom trenutku najvažnije. Drago mi je što sam bio član Budvanske rivijere za koju je bilo čast igrati. Dok sam bio u Lubeu, proteklih meseci, svi igrači su govorili sve najljepše o Budvi kao gradu,ali i o igrama koje smo prikazali u Ligi šampiona. Upravo smo njih namučili u Budvi, ali nas na kraju sreća, ipak, nije poslužila i nismo trijumfovali", rekao je Stanković.

"Drago mi je što idem u klub takvog renomea, koji ima velike ambicije u svim takmičenjima. Svakako da će to biti novi izazov za mene, od koga ne bežim. Spreman sam i jedva čekam da počnu obaveze u novom klubu", dodao je Stanković.

Stanković je karijeru počeo u Crvenoj zvezdi sa kojom je osvojio prvenstvo i Kup Srbije, da bi sa Budvanskom rivijerom osvojio dve šampionske titule i Kup Crne Gore.

Veljko Petković potpisao jednogodišnji ugovor

Budvanska rivijera je u sredu, takođe, potpisala ugovor sa Veljkom Petkovićem koji je tako i zvanično postao član tog kluba.

Uprava 'narandžastih' i sada već bivši tehničar Bleda su, na obostrano zadovoljstvo, potpisali jednogodišnji ugovor.

Petković je, uz mladog Čupkovića, za sada jedino pravo pojačanje osvajača duple krune u Crnoj Gori i svakako da će timu Veselina Vukovića mnogo značiti naredne sezone u Ligi šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve