Nova vest
Odbojka

Subota, 17.04.2010.

22:14

Radnički – Crvena zvezda (18.30)

Odbojkaši Radničkog i Crvene zvezde u nedelju od 18.30 časova u kragujevačkoj hali „Jezero“ igraju drugu utakmicu finalne serije Wiener Städtische lige.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Aktuelni šampioni posle trijumfa u četvrtak vode sa 1:0 u seriji, a titulu šampiona Srbije će osvojiti tim koji prvi dođe do tri pobede. Radnički je bio taj koji je načinio prvi korak ka odbrani titule, ali Kragujevčane sigurno ne očekuje lak protiv uvek nezgodnih crveno-belih.

Kad smo uhvatili ritam Zvezda je imala dosta problema sa prijemom servisa. Mogli smo da blokiramo mnogo bolje, jer smo ih odvojili od mreže, bilo smo dosta nemirni na bloku. Mnogo idealnih situacija nam je izmaklo iz ruku. Kad smo to stabilizovali i kad smo još više pojačali servis napravili smo razliku, ali finale je finale i postoji određena tenzija, pa smo i mnogo lakih lopti izgrešili. Tek smo krenuli da igramo, biće izuzetno teško“, rekao je Slobodan Kovač, trener Radničkog.

S druge strane, u Zvezdinom taboru, ističu da je jedan od razloga za poraz u prvom susretu bio nedostatak hrabrosti, što ne sme da se dešava ekipi koja želi da vrati trofej u svoje vitrine.

Nedostajalo nam je malo više hrabrosti u pojedinim trenucima. To smo imali na startu meča, u prvom setu, kojeg smo i osvojili. Posle toga je Radnički odigrao hrabrije, imao je više sreće i uspeli su da nas savladaju“, istakao je tehničar crveno-belih Mihajlo Mitić.

Posle nedeljnog duela serija se seli u Sportski centar „Šumice“ u Beogradu, gde će u četvrtak biti odigrana treća utakmica finalne serije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve