Nova vest
Odbojka

Četvrtak, 01.04.2010.

20:23

WL: Crvena zvezda u finalu

Odbojkašice Crvene zvezde prve su finalistkinje plej ofa Wiener Städtische lige pošto su slavile protiv Vizure sa 3:0 u polufinalnoj seriji.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Crveno-bele su u trećem meču pobedile novajliju u Superligi sa 3:0 (25:13, 25:14, 25:19) posle jednog sata i četiri minuta igre. Zvezda će u finalu igrati protiv pobednika serije između Spartaka i TENT-a iz Obrenovca, u kojoj Subotičanke trenutno vode sa 2:1.

U prva dva seta trećeg meča polufinalne serije nije bilo dileme, Crvena zvezda je maksimalno odradila posao, diktirala ritam od prvog do poslednjeg poena u setu i potpuno zasluženo je stigla do vođstva. Nešto više uzbuđenja bilo je samo u trećem periodu, u kojem je Vizura bila u egalu do polovine seta (14:13), ali je ostatak pripao crveno-belim devojkama, koje su rutinski privela meč kraju.

Crvena zvezda je imala odličnu realizaciju napada od čak 61 odsto uspešnosti, bolji blok i servis, pa Vizura nije ni mogla bolje protiv tima koji je ove sezone u domaćim takmičenjima u sada već 28 mečeva neporažen. Vizura nema za čim da žali, jer su devojke izborile sa Novog Beograda učešće na međunarodnoj sceni, tačnije u Čelendž kupu.

Vizura – Crvena zvezda 0:3 (13:25, 14:25, 19:25)
Vizura: Otašević 3, Proković (libero), Lazarević 11, Savić 7, Vukomanović (libero), Puzović 7, Terzić 4, Grbić 2, Dinić 3, Dragović, Radojičić, Vojvodić. Trener: Zoran Kovačić.
Crvena zvezda: Medarević, Kecman, Ninković 7, Rakić 9, Rosić (libero), Živković 4, Veljković 11, Bjelica 17, Nešović, Blagojević 15, Pušić (libero), Stevanović. Trener: Ratko Pavličević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve