Nova vest
Odbojka

Četvrtak, 25.02.2010.

12:54

Svetska liga: Srbija prvo sa Kinom

Dvorane Čair, SPC Vojvodina i Pionir ugostiće i ove godine naše odbojkaše u mečevima B grupe XXI Svetske lige, u duelima protiv Kine, Francuske i Italije.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

U 13. učešću u Svetskoj ligi, muška seniorska reprezentacija Srbije odigraće prvi meč protiv Kine u Nišu, 04. juna od 20,15 časova. Plasman na Finalni turnir, koji će se odigrati od 21. – 25. jula u Kordobi, u Argentini, izboriće, pored organizatora, pobednici grupa i najbolja drugoplasirana selekcija.

Drugog vikenda Svetske lige Srbija će igrati protiv Francuske 10. juna od 20 sati u Grenoblu i 12. juna u istom terminu u Lionu.

Srpski odbojkaši će u okviru trećeg vikenda gostovati italijanskom nacionalnom timu - 18. juna od 20 časova u Montekatini i 20. juna od 20.30 sati u Firenci.

Potom sledi put u Kinu gde će 26. i 27. juna u Luohi, od 10 časova po našem vremenu, igrati sa domaćom selekcijom utakmice četvrtog vikenda, da bi tokom petog vikenda ugostili selekciju Francuske 2. jula u 17 sati u novosadskom SPC "Vojvodina" i dva dana kasnije od 20.15 časova u "Pioniru".

Šestog vikenda u goste srpskom timu dolazi reprezentacija Italije, a mečevi se igraju 7. i 8. jula u "Pioniru" od 20.15 sati.

U grupi A 21. Svetske lige igraju Brazil, Bugarska, Holandija i Koreja, C grupu čine Rusija, Sjedinjene Američke Države, Finska i Egipat, dok su u grupi D Kuba, Argentina, Poljska i Nemačka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve