Nova vest
Odbojka

Nedelja, 12.07.2009.

18:20

SP: Nagrade za Danicu i Saru

Članice kadetske odbojkaške reprezentacije Srbije Danica Radenković i Sara Klisura dobile su individualne nagrade na Svetskom prvenstvu u Tajlandu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Srbija je na 11. šampionatu sveta osvojila srebrnu medalju, kapiten Danica Radenković izabrana je za najboljeg tehničara, a primač Sara Klisura za najboljeg servera prvenstva. Samara Rodriges de Almeida iz Brazila, proglašena je za najbolju igračicu Svetskog prvenstva.

Najbolja poenterka turnira je Lisa Van Heke, članica bronzane belgijske selekcije, najbolji bloker je Ana Beatris Silva Koreja iz šampionske brazilske ekipe. Nagradu za najboljeg smečera dobila je Mari Horikava iz Japana, a najbolji libero je Ari Promjanjar iz domaće selekcije Tajlanda.

Na šampionatu sveta u gradu Nakonračasima, koji je u prethodnih deset dana odigran u halama Mol centar i Čalermprakijat učestvovalo je 16 selekcija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve