Nova vest
Odbojka

Petak, 19.06.2009.

18:19

Dragan Stanković ostaje u Budvi

Srednji bloker Budvanske rivijere i raniji reprezentativac Srbije Dragan Stanković dogovorio se sa prvakom Crne Gore da produže saradnju na još dve godine.

Izvor: B92, Arena

Autor:B92, Arena

Default images

Aktuelni šampion Crne Gore tako je dobio značajno pojačanje, možda i najznačajnije s obzirom na činjenicu da su mali izgledi da se potpišu novi ugovori sa Boškanom i Hohom, a otpala je i mogućnost da se vrati bivši kapiten budvanskog kluba Miloš Nikić.

"Stanković je na zadovoljavajućem nivou odradio sezonu koja je za nama i umnogome učestvovao u osvojenoj tituli, tako da smo procenili da bi bilo dobro da i u narednom periodu nosi dres Budvanske rivijere. Dogovor je postignut na obostrano zadovoljstvo. Sigurno da će on u sezoni koja sledi imati priliku da još više napreduje u Budvi kroz učešće u Ligi šampiona i da će pružati još bolje partije," rekao je za Arenu predsednik Budvanske rivijere Miloš Marović, "Ovo je samo još jedan korak ka stvaranju kvalitetnog i respektabilnog tima za učešće u najelitnijem takmičenju, gde ne želimo samo da učestvujemo, već da na pravi način predstavljamo odbojku u Crnoj Gori, dok takođe i na domaćoj sceni želimo da zadržimo primat i odbranimo titulu."

Dragan Stanković rođen je 18. oktobra 1985. godine a sa reprezentacijom Srbije osvojio je bronzanu medalju na EP 2007. godine u Rusiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve