Nova vest
Odbojka

Sreda, 10.06.2009.

12:01

Dragana Marinković pojačanje Pezara

Srpska odbojkašica Dragana Marinković igraće od naredne sezone u redovima šampiona Italije Skavoliniju iz Pezara.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Autor:B92, Sportski žurnal

Default images

Marinkovićeva, koja igra na poziciji srednjeg blokera, u redovima aktuelnog šampiona Italije treba da zameni Nemicu Kristijane First. Tim povodom je u utorak u prostorijam kluba iz Pezara, obavljena promocija trećeg ovosezonskog pojačanja pošto su u klub već stigle Hrvativca Sena Ušić i Italijanka Frančeska Mari.

"Prezadovoljna sam činjenicom da ću naredne sezone igrati u klubu čije su ambicije vezane za osvajanje trofeja. Igrala sam i do sada u ekipama čije su ambicije bile visoke( Fopapedreti, Peruđa), ali Skavolini naredne godine brani duplu krunu u Italiji i napada Ligu šampiona", rekla je 26-godišnja Marinkovićeva.

Srpkinju u Skavoliniju očekuje žestoka borba za mesto u postavi pošto su u ekipi tri srednjaka, pored nje tu su i Martina Guiđi i Ilaria Garcaro.

Marinkovićeva sa nestrpljenjem očekuje mart naredne godine kada joj ističe suspenzija i kada stiče pravo da nastupi za selekciju Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve