Nova vest
Odbojka

Subota, 06.06.2009.

17:32

Prijem za odbojkašice u Nišu

Gradonačelnik Niša Miloš Simonović priredio je u Gradskoj kući prijem za ženske odbojkaške reprezentacije Srbije i Španije.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Na prijemu povodom utakmica trećeg vikenda A grupe Evropske lige prisustvovali su bili i predstavnici Evropske odbojkaške federacije (CEV) i Odbojkaškog saveza Srbije. Delegaciju OSS predvodio je Slobodan Milošević, generalni sekretar.

Prijemu u Gradskoj kući u Nišu su prisustvovali Jozef Lečnik iz Slovenije, supervisor CEV, Roberto Lokateli iz Italije i Gžegorž Kler iz Poljske, međunarodne sudije, kao i kompletna ženska seniorska repezentacija Srbije, kao i Ektor Martin, tim menadžer reprezentacije Španije.

Kapitenka reprezentacije Srbije Jelena Nikolić predala je Simonoviću, loptu sa potpisima svih članova ženske seniorske reprezentacije Srbije, dok Ektor Martin, tim menadžer reprezentacije Španije, poklonio gradonačelniku Niša zastavicu sa potpisima reprezentativki Španije. Simonović je, takođe, uručio prigodne poklone Nikolićevoj i Martinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve