Nova vest
Odbojka

Sreda, 21.01.2009.

20:36

CEV Kup: Zvezda ispala

Odbojkašice Crvene Zvezde nisu se plasirale na "fajnal for" CEV kupa, pošto su na domaćem terenu od Asistela poražene 3:0, po setovima 25:23, 25:18, 25:22.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Domaće igračice su pred susret u sportskom centru Šumice već "vukle" poraz iz Novare, gde su ih Italijanke savladale sa 3:1, i svaki ishod osim pobede značio je siguran prolazak za gostujuću ekipu. Domaća ekipa pružila je solidnu partiju, ali su Italijanke uspevale da lakše dođu do poena u ključnim momentima, odnosno završnicama setova.

Meč je trajao sat i 13 minuta.

Ivana Nešović smatra da je neuspeh igračica što nisu uspele da ponove igru iz prošle sezone, ali da je Asistel, ipak, bio izuzetno težak protivnik.

"Sigurno da žalimo što nismo prošle dalje, posebno što smo obećale da ćemo ponoviti uspeh iz prošle sezone. Ipak, Asistel je bio veoma jak protivnik, ali to nije alibi za našu lošiju igru i manju borbenost. Utakmica nam znači jer je međunarodna, i nemamo priliku da igramo protiv ovako jakih ekipa u domaćem šampionatu, uz izuzetak Poštara. Ovo nam je dobro došlo da se spremimo za dalje takmičenje u domaćoj ligi, pošto smo se oprostile sa Evropom", rekla je Nešovićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve