Nova vest
Odbojka

Utorak, 03.06.2008.

19:15

Maja Ognjenović u Jeziju

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Odbojkašica reprezentacije Srbije Maja Ognjenović potpisala je u utorak jednogodišnji ugovor sa italijanskim klubom Jezi, u koji će otići po završetku Olimpijskih igara u Pekingu.

"Imala sam zaista dosta dobrih ponuda, ali je Jezi jednostavno bio najkonkretniji, izašao je sa najboljom ponudom. Dugo sam se se dvoumila, ali su oni na kraju ipak pokazali da su veoma ozbiljan klub, koji je jako želeo da me dovede. Posle dve divne godine i dve duple krune u Rumuniji došlo je vreme za promenu", rekla je Ognjnović agenciji Beta.

Ona je prethodne dve sezone igrala za rumunski Galaci gde joj je trener bio selektor Srbije Zoran Terzić. Osvojila je dve titule prvaka Rumunije. Prethodno, igrala je u Crvenoj zvezdi, a pre toga u Poštaru iz Zrenjanina.

"Italijansko prvenstvo je ostalo stvar prestiža i bez obzira na to koliko je igrača ostišlo u druge lige, verujem da će za mene to predstavljati korak dalje’’, rekla je Maja Ognjenović.

Srpska odbojkašica je podsetila da u Jeziju neće imati saigračice iz Srbije, kao u Galaciju, a posle više godina njene klupske karijere, na klupi ka kojoj se ona bude okretala, neće biti trener Zoran Terzić.

"Biće to velika promena za mene. Ne želim da budem neskromna, ali kao sportista uvek imam najviše ciljeve. Jezi je klub koji je dugo u vrhu italijanske odbojke, a ja verujem da treba da se bori za osvajanje titule", kazala je Maja Ognjenović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve