Nova vest
Odbojka

Četvrtak, 29.05.2008.

09:02

Stanković u Budvanskoj rivijeri

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Reprezentativac Srbije i donedavno igrač Crvene zvezde Dragan Stanković igraće sledeće sezone u Budvi, piše podgorička 'Arena'. Stanković je u sredu potpisao ugovor sa Budvanima a detalji dogovora nisu objavljeni.

Stanković igra na poziciji srednjeg blokera, 2006. godine igrao je u reprezentaciji Srbije na Prvenstvu Evrope, posle toga propustio Svetsko prvenstvo u Japanu, ali je, zahvaljujući dobrim igrama u dresu Crvene zvezde ponovo na spisku reprezentativaca Srbije pred Svetsku ligu.

"Kao što smo i obećali, već smo počeli sa stvaranjem jakog i perspektivnog tima na duže staze," rekao je predsednik Budvanske rivijere Radenko Marović, "Cilj nam je svakako visok plasman na domaćoj sceni, kao i da u Evropi ostanemo koliko najviše možemo. Upravo igrač kao što je Stanković je bio pravo rešenje i siguran sam da je dogovor postignut na obostrano zadovoljstvo. Draganovi uspesi sa Crvenom zvezdom, kao i nastupi u reprezentaciji Srbije bili su najbolja preporuka."

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije i sledeće jeseni imaće priliku da nastupe u Indesit Ligi šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve