Nova vest
Odbojka

Sreda, 26.03.2008.

17:32

Poraz juniora od Belgije

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Muška odbojkaška juniorska reprezentacija Srbije pretrpela je maksimalan poraz u prvom kolu C grupe kvalifikacija za prvenstvo Evrope od selekcije Belgije. Na takmičenju koje se održava u gradu Buzau u Rumuniji, Belgija je pobedila rezultatom 3:0 (25:20, 25:20, 25:19) posle 67 minuta igre.

Utakmica je odigrana u dvorani Romeo Jamandi u prisustvu 50 gledalaca, a sudili su Šlomo Brutman iz Izraela i Ivajlo Ivanov iz Bugarske.

Srbija: Drapšin (4), Stefanović, Atanasijević (8), Pajić (5), Mijailović (5), Majstorović, Vukićević (4), Stevanović (2), Vasić (9), Mitić, Mirosavljević (3), Borovnjak (1).
Belgija: Van den Dris (15), Krajner (3), De Brabander, Van Dam, Valkers, Van Hirtum (12), Ilsbruks, Van de Vorde (13), Verhes (3), De Bont, Klinkenberg (11), De Šrajver.

U najvažnijem meču na kvalifikacionom turniru juniori Srbije ubedljivo su poraženi i tako ostali gotovo bez šansi da zauzmu prvo mesto u grupi i obezbede direktan plasman na prvenstvo Evrope.

Sada im predstoji da osvoje drugo ili treće mesto i da izbore učešće u dodatnim kvalifikacijama.

U drugom kolu reprezentacija Srbije će u četvrtak od 16,30 časova igrati protiv Mađarske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve