Nova vest
Odbojka

Sreda, 23.01.2008.

23:59

LŠ: Novi poraz Vojvodine

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Odbojkaši Vojvodine izgubili su kod kuće od podgoričke Budućnosti sa 3:0 (25:17, 25:21, 25:19) u meču 5. kola Lige šampiona. Vojvodina je i dalje bez pobede u elitnom takmičenju, a tako će najverovatnije ostati i nakon poslednjeg kola, u kojem novoadski klub gostuje lideru grupe, Panatinikosu. Taj meč na programu je 30. januara.

U duelu sa Budućnošću, Vojvodina je ponovo bila u podređenom položaju. Podgoričani su dominirali, a posebno se istakao reprezentativac Srbije Saša Starović, sa 19 poena.

Vojvodina je "pokazala zube" samo sredinom drugog seta, kada je posle vođstva gostiju od pet poena uspela da stigne do 21:20, ali su igrači crnogorskog šampiona "dodali gas" i taj set rešili u svoju korist sa 25:21.

Osim Starovića, u ekipi Budućnosti raspoloženi su bili Nemanja Dukić i Dejan Radić, sa po 12 poena, dok se u novosadskom timu istakao Konstantin Čupković, koji je poentirao 11 puta.

"Nama preostaje da što pre zaboravimo ovaj meč i da se okrenemo nedeljnoj utakmici sa Ribnicom u Kraljevu, koja je presudna za naš plasman u plej-of", rekao je posle meča kapiten Vojvodine Zoran Jovanović.

Utakmicu u velikoj sali Spensa pratilo je oko 1.000 gledalaca, među kojima je bilo i oko pedesetak navijača Budućnosti.

Posle pet kola na tabeli Grupe B vodi Panatinaikos sa 10 bodova, Belhatov je drugi sa osam, Budućnost na trećem mestu ima bod manje, dok poslednja Vojvodina ima pet bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve