Nova vest
Odbojka

Ponedeljak, 24.12.2007.

23:36

Jovana Vesović najbolja Užičanka

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Jovana Vesović, odbojkasiča Jedinstva i državna reprezentativka, proglašena je za najboljeg sportistu Užica u ovoj godini, dok je nagrada Sportskog saveza za najbolju ekipu pripala fudbalskom klubu Sevojno. U konkurenciji za naboljeg sportistu grada u najužem izbori bili su još odbojkašica Suzana Ćebić, atletičarka Olivera Jevtić i automobilista Milovan Vesnić, dok su u ekipnoj konkurenciji bili i atletski klub Mladost i planinarsko društvo Rujno.

Za najuspešnijeg trenera u ovoj godini proglašen je Dragiša Kuzmanović, trener AK Mladost, čiji su puleni ove godine postali ekipni državni prvaci u krosu i izborili učesće u Evropi.

Za najboljeg mladog sportistu Užica proglasesena je odbojkasica Jedinstva i kadetska reprezentativka Tijana Malešević, dok je Užička gimnazija nagradjena za najbolju školsku ekipu.

Za značajan doprinos razvoju fizičke kulture i sporta nagradjen je novinar Dragan Pejić, koji je nedavno objavio knjigu "Koševi kraj Djetinje".
Nagrade najboljim sportistima i sportskim ekipama uručene su večeras na prigodnoj svečanosti u prepunoj sali Narodnog pozortišta, na kojoj je rečeno da se pod okriljem Sportsksog saveza grada takmiči oko 6.000 sportista, svrstanih u 65 klubova, koji su i u ovoj godini na dostojan način reprezentovali svoj grad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve