Nova vest
Odbojka

Subota, 03.11.2007.

08:45

Nova pobeda Srbije u Japanu

Izvor: Željko Čačija

Autor:Željko Čačija

Default images

Odbojkašice Srbije zabeležile su drugu uzastopnu pobedu na svetskom kupu u Japanu. One su u noći između petka i subote savladale ekipu Tajlanda sa 3:1, po setovima 25:20; 18:25; 25:17 i 26:24, za sat i 38 minuta igre. U našem timu najefikasnije su bile Brižitka Molnar i Jovana Brakočević sa po 16 poena, a isto toliko imala je i Tajlanđanka Vilavan. Meč je pratilo 2230 gledalaca. Sledeći proptivnik naše selekcije je Japan, a taj meč igra se u nedelju ujutro po našem vremenu.

"Zadovoljan sam samo rezultatom. Iako je ovo najbolji sastav koji trenutno imamo igračice nisu igrale na najvišem nivou. Želeli bismo da u sledećem meču odigramo mnogo bolje" rekao je selektor Srbije Zoran Terzić.

Igrom nije bila zadovoljna ni Vesna Čitaković.

"Tajland je odlično odigrao u odbrani i bloku. Bila je to veoma teška utakimca. Mislile smo da smo se dobro spremile za meč, ali je bilo značajno teže od očekivanog. Rezultat 3:1 ne odgovara pravom stanju stvari, ali uspele smo da pobedimo i to je najvažnije", rekla je Vesna Čitaković Đurišić, kapiten tima Srbije.

Odbojkašice Italije lako su u prvom meču naše grupe A savladale Dominikansku republiku sa 3:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve