Nova vest
Odbojka

Nedelja, 10.09.2006.

22:07

EP: Juniori poraženi od Rusije

Izvor: Vladimir Novaković

Autor:Vladimir Novaković

Default images

Muška juniorska reprezentacija Srbije i Crne Gore pretrpela je drugi poraz na odbojkaškom šampionatu Evrope.

Rusija je u četvrtom kolu Prve grupe savladala „plave“ rezultatom 3:1, po setovima 18:25, 25:19, 25:23 i 25:20, posle 95 minuta igre.

Utakmicu u dvorani u Kazanju posmatralo je 1000 gledalaca, a sudili su Igor Porvaznik iz Slovačke i Fabricio Paskvali iz Italije.

„Plavi“ su porazom od Rusije sveli šanse za plasman u polufinale na minimum.

Bila je ovo veoma teška utakmica za obe ekipe, što se pokazalo i tokom meča. Veličina Rusije je što je ovu utakmicu odigrala sa sedam igrača, a mi smo iskoristili sav svoj potencijal. Ipak, Rusi su se vidno radovali posle meča, što govori da su na nas najozbiljnije računali kao rivale. Bez obzira na poraz, čestitao bih momcima na borbenosti i što su, tokom većeg dela meča, dali sve od sebe. Nećemo se baviti kalkulacijama, već ćemo pokušati da savladamo Ukrajinu i ostvarimo što bolji plasman“, izjavio je Milan Žarković, prvi trener „plavih“ juniora. Srbija i Crna Gora će u ponedeljak, u poslednjem kolu Prve grupe igrati protiv Ukrajine od 14.30 po našem vremenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve