Nova vest
Košarka

Subota, 10.06.2023.

15:15

Vlasnik Denvera oduševljen Jokićem: On je neverovatan

Sten Kronke superbogati vlasnik Denver Nagetsa ima samo reči hvale prema Nikoli Jokiću i srećan je zbog rezultata koji je napravila ekipa iz Kolorada.

Izvor: B92

Autor:B92

Vlasnik Denvera oduševljen Jokićem: On je neverovatan
Foto: Profimedia

Denver je posle nov pobede protiv Hita poveo u finalnoj seriji sa 3:1 i sada im nedostaje samo jedna pobeda kako bi osvojili šampionski prsten u NBA ligi.

Nikola Jokić je glavni protagonista ove serije i nema sumnje da će on biti proglaše za MVP finalnse serije.

"Ova organizacija u 47 godina dugoj istoriji nije osvojila ligu, i svi u gradu su uzbuđeni. Izgradili smo tim koji konačno imamo, na sjajnim igračima poput Jokića i Mareja. Draftovali smo talente poput Portera i Brauna ove godine. To je sjajna grupa momaka i srećan sam zbog njih", rekao je Kronke i dodao.

"Jokić je nešto najimpresivnije što sam ikada video. Dosta sam gledao košarku, igrao sam košarku, volim taj sport, moj sin je igrao na odličnom nivou… Nikola Jokić je nešto najimpresivnije što sam ikada video u košarci, on je neverovatan igrač", rekao je oduševljeni Kronke.

Sten Kronke u svom vlasništvu pored Denvera ima i NFL tim Los Anđeles Remsa, Kolorado Avalenš koji se takmiči u hokejaškoj NHL ligi, fudbalski tim Kolorado Repids koji nastupa u MLS. Vlasnik je Ženskog fudbalskog kluba Arsenal, jednog tima u hokeju na travi, kao i dve ekipe koje se takmiče u e-sportu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve