Nova vest
Košarka

Subota, 10.06.2023.

08:50

Porodično slavlje Jokića u Majamiju VIDEO

Nikola Jokić je sa Denverom stigao i do treće pobede u finalu NBA lige, i sada im nedostaje samo jedna kako bi postali novi šampioni.

Izvor: B92

Autor:B92

Porodično slavlje Jokića u Majamiju VIDEO
Foto: Profimedia

Srpski centar je drugu utakmicu koja se igrala u Majamiju okončao sa 23 poena, 12 skokova i tri asistencije.

I na ovoj utakmici Nikola Jokić je imao podršku svoje porodice. Na tribinama su bili njegova supruga, ćerka, kao i njegova braća.

Kada se završila utakmica Nikola se vratio na parket gde su ga čekali njegovi najmiliji sa kojima se srdačno pozdravio. Među njima su bili i Jokićev agent, Miško Ražnatović, kao i Bogdan Bogdanović.

Još jedan od ljudi koji su čestitali Jokiću na fenomanalnoj partiji je bio brat Arona Gordona, Dru Gordon koji je u jednom svoje karijere igrao za Partizan.

"Jako smo ponosni smo na njega", rekla je Natalija, Jokićeva supruga za RTS.

Komentar je dao i Miško Ražnatović, Jokićev menadžer. "Ostala je samo još jedna, to je to. Verujem da će to biti već u ponedeljak u Denveru. Predvideo sam pre finala da će biti završeno u pet utakmica i jako mi je drago da se odvija na taj način", izjavio je Ražnatović.

Četvrta utakmica velikog finala NBA lige se igra u noći ponedeljak na utorak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve