Nova vest
Košarka

Petak, 09.06.2023.

12:24

Batler malo o Jokiću, malo o Mesiju: Sjajno je što nam dolazi

Batler više nije prva sportska zvezda Floride - stigao je Mesi. Lider Hita je radostan zbog te činjenice jer će oči čitavog sveta sada biti uperene ka Majamiju.

Izvor: B92

Autor:B92

Batler malo o Jokiću, malo o Mesiju: Sjajno je što nam dolazi
Foto: Profimedia

Novinari koji izveštavaju sa finalne serije NBA lige između Majamija i Denvera iskoristili su priliku da čuju kako su neki od igrača finalista reagovali na vest da u Floridu, u Majami, stiže vodeće fudbalsko ime na svetu - Leo Mesi.

Argentinac je za nastavak karijere, pre Barse i pre Saudijaca, odabrao Inter iz Majamija, trenutno poslednjeplasirani tim Istočne konferencije MLS lige.

O dolasku fudbalskog genijalca utiske je podelio trenutno najpopularniji sportista Floride - dok ne dođe Argentinac.

"On je jedan od najvećih igrača koji je igrao tu predivnu igru. Toliko sam srećan zbog grada Majamija, što će imati takvog igrača u svojim redovima", rekao je lider Hita Džimi Batler u pauzi izjava o Denveru i Nikoli Jokiću, pred 4. meč serije.

Shvata i Džimi kakva se fudbalska revolucija sprema gradu i Floridi sa dolaskom Argentinca.

"Sad kada je tu, verujem da će mnogi fudbalski fanovi širom sveta da dolaze ovde i da ga gledaju u akciji. Drago mi je da je ovde došao", dodao je Batler.

Košarkaš Majamija kaže da je upoznao Mesija ali da ga ne poznaje najbolje no nada se da će sada imati više prilika da ga sreće.

"Da li ću mu prići? Verovatno ne. Znam da sada iam tonu obaveza... Znam da ćemo se povezati kad god bude ovde", kaže Džimi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve