Nova vest
Košarka

Četvrtak, 08.06.2023.

00:57

Durent prokomentarisao Jokića, pa obrisao tvit FOTO

Kevin Durent, košarkaš Finiks Sansa, obrisao je komentar na račun Nikole Jokića, a zašto je to učinio možemo samo da pretpostavljamo.

Izvor: B92

Autor:B92

Durent prokomentarisao Jokića, pa obrisao tvit FOTO
Foto: Profimedia

Durent suštinski nije napisao ništa negativno, a mnogi će reći ni netačno, ali je odlučio da obriše tvit koji je bio u vezi jednog komentara Dana Le Batarda.

U "Le Batard Show-u", voditelj istoimene emisije rekao je da bi Nikola Jokić bio značajno veća zvezda da je Amerikanac, s obzirom da je, kako Le Batard kaže, "kombinacija Medžika Džonsona i Lerija Birda".

Durent je video taj komentar i napisao: "Mislim da Jokić niti želi da bude zvezda, niti mu je stalo da to bude. Samo hoće da ode na posao, potom se vrati kući, priča preko 'facetime-a' sa konjima i skoči u bazen".

Mnogi će reći da KD nije napisao ništa loše, jer je činjenica da Jokića nije briga da li je MVP, da li je zvezda ili ne, te da želi da vodi porodičan život.

Ipak, Durent je odlučio da je bolje obrisati napisano, pošto komentar može da se shvati i na pogrešan, potcenjivački način, što verujemo da nije bila namera igrača Finiksa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve