Nova vest
Košarka

Četvrtak, 01.06.2023.

13:57

Nikola Jović: Denver je sjajan tim, ali očekujemo titulu

Košarkaši Denvera i Majamija u noći između četvrtka i petka od 2.30 sati počinju borbu za šampionski prsten NBA lige.

Izvor: DP

Autor: DP

Nikola Jović: Denver je sjajan tim, ali očekujemo titulu
Foto: Profimedia

Nagetsi će prva dva meča finalne serije igrati u svojoj Bol Areni, za epitet najbolje ekipe u najjačoj ligi na svetu boriće se dva srpska košarka.

Na jednoj strani biće već dokazani Nikola Jokić, a sa druge mladi Nikola Jović, obojica nekadašnji igrači Mege. Uz njih, tu je i Vlatko Čančar, koji je takođe nosio ružičasti dres beogradskog kluba.

"Zaista nije mala stvar da iz jednog tako malog kluba kao što je Mega da se trojica igrača iz različitih generacija nađu u finalu najkvalitetnijeg košarkaškog takmičenja. To samo pokuzaju kakav rad i to u kontinuitetu Mega ima sa mladim igračima i koliko se ulaže u njih“,
rekao je Nikola Jović, košarkaš Majamija.

"Veoma sam želeo da odem u NBA. To mi se ostvarilo posle samo nekoliko godina provedenih u Megi, a u mojoj ruki sezoni sam čak dospeo u finale i to je nešto o čemu sam mogao samo da maštam“, kaže Jović, koji je otkrio da njegov tim ima velike ambcije u finalu.

"Ove sezone prošli smo kroz mnogo toga. Pokazali smo da možemo mnogo i sa razlogom smo tu gde jesmo. Denver je sjajna ekipa, neće biti lako, ali mi verujemo u to što radimo i očekujemo da osvojimo ovo finale“
, poručio je Jović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve