Nova vest
Košarka

Sreda, 31.05.2023.

19:59

NFL legenda: Jokić mi je kao davno izgubljeni sibirski brat VIDEO

Nekadašnji tajt end Nju Ingland Patriotsa Rob Gronkovski izjavio je kako su mu Denver Nagetsi omiljeni tim u NBA, a Nikola Jokić najdraži igrač.

Izvor:

Autor:

NFL legenda: Jokić mi je kao davno izgubljeni sibirski brat VIDEO
Foto: Profimedia

Legenda NFL lige smatra da će ekipa iz Kolorada slaviti protiv Majami Hita u velikom finalu NBA lige i po prvi put u istoriji se okititi šampionskim prstenjem.

"Moj omiljeni tim i igrač trenutno su Denver Nagetsi i Nikola Jokić. Ubedljivo mi je omiljeni igrač, volim da ga gledam. On je kao moj davno izgubljeni brat, sibirski brat, koji bolje izgleda od mene iako ima veći nos. Volim da ga gledam, volim Denver Nagetse, Igraju kao tim, sjajni su za gledanje. Jedva čekam da finale počne. Mislim da će Nagetsi pobediti, a Majami slaviti u dve utakmice", rekao je popularni Gronk.

Gronkovski je karijeru po drugi put završio prošle godine. Jedan od omiljenih saigrača Toma Brejdija se zbog njega i vratio i dres Patriotsa zamenio onim Tampa Beja.

Tokom 11 sezona u NFL ligi, Gronkovski je 5 puta igrao Pro Boul meč, 4 puta bio šampion i četiri puta imenovan u idealni tim na kraju sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve