Nova vest
Košarka

Nedelja, 28.05.2023.

11:30

Trener Denvera o Jokiću: Ljudi, obratite pažnju

Rajan Sanders, asistent Majka Melouna u Denver Nagetsima, govorio je o Nikoli Jokiću.

Izvor: SN

Autor: SN

Trener Denvera o Jokiću: Ljudi, obratite pažnju
Foto: Profimedia

Rajan Sanders je sin legendarnog Flipa Sandersa i u NBA ligi radi od 2009. godine, a 2021. godine je govorio ekskluzivno za naš sajt.

Sanders je za "Star Tribune" govorio o Nikoli Jokiću, najboljem igraču svog tima.

"O njemu mogu neprekidno da pričam, neverovatno koliko može naporno da radi i koliko se trudi kada god bude na parketu. Njegov pristup, požrtvovanost, sve što radi na terenu radi da bi pobedio. Kada god ga pogledaš jednostavno poželiš i ti da radiš sa njim, a on hoće da radi za sve druge koji su uključeni. On predvodi primerom i sve što radi je u maniru pobednika, sjajnog saigrača što je najbolja stvar koju sam ikada video. Ako mladi igrači ne obraćaju pažnju na njega, trebalo bi, on je sjajna osoba, a ne samo košarkaš. Možemo da pričamo o segmentima dodavanja, pregledu igre, radu nogu na niskom postu i kako otvara prostor saigračima po čemu je najbolji u košarci. on odlično postavlja blokove, a i bolji je defanzivac nego šo se priča. Upozorio bih ljude da na to obrate pažnju", rekao je Sanders.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve