Nova vest
Košarka

Subota, 27.05.2023.

21:00

Jokić: Sa njima je svaka utakmica na krv i nož

Nikola Jokić, košarkaš Denver Nagetsa, govorio je za medije pre treninga ekipe koja se sprema za veliko finale NBA lige.

Izvor: PT

Autor: PT

Jokić: Sa njima je svaka utakmica na krv i nož
Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill

Nagetsi i dalje čekaju protivnika, pošto je Boston uspeo da dobije dve utakmice zaredom i time smanji na 3-2 u seriji.

Na ovoj konferenciji za medije šansu da postave pitanje imali su i srpski mediji, tačnije, tako je najavljeno da će biti. Na kraju, samo jedan kolega je dobio priliku da postavi pitanje Jokiću, što je veliko razočaranje...

Jokić je na srpskom bio upitan da prokomentariše budući duel, protiv Majamija ili Bostona.

"Nisam gledao četvrtu, ni pet utakmicu, kako da kažem, oni koji dođu, tako ćemo se spremati. Boston ima da ponudi svašta, raznovrsno, mogu da preuzimaju od jedan do pet. Da stave i visokog i malog na mene, takođe i na Džamala, da se poigraju sa rotacijama… Majami je agresivniji, svaka utakmica je na krv i nož, dosta guranja, kontakta, i jedna i druga ekipa mogu da iznenade", rekao je Jokić na srpskom.

Nikola je spomenuo na kratko Divca i Stojakovića u kontekstu košarkaša koji su nekada igrali na visokom nivou od naših košarkaša, ali je i dodao da se ne seća mnogo, jer je bio baš mali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve