Nova vest
Košarka

Nedelja, 26.02.2023.

21:55

Milvoki bez Janisa jači od Finiksa bez Durenta

Košarkaši Milvokija savladali su Finiks rezultatom 104:101.

Izvor:

Autor:

Milvoki bez Janisa jači od Finiksa bez Durenta
Foto: Profimedia

Baksi su igrali bez Janisa Adetokumba koji se muči sa povredom kolena, ali su uspeli da savladaju tim iz Arizone koji još uvek očekuje debi Kevina Durenta.

Milvoki je vodio veći deo meča, ali je razlika pretežno bila jednocifrena. Baksi su u jednom navratu imali +11 i to je najveća prednost jedne ekipe na ovom susretu.

Međutim, u poslednjih 12 minuta Sansi preuzimaju vođstvo i vode sve do tri minuta kada najpre Holidej dovodio svoju ekipu do izjednačenja, a potom i Bruk Lopes pogađa slobodno bacanje i preokreće.

U završnici smo gledali penale i reviju promašaja. Niti jedan igrač nije pogodio oba slobodna bacanja počevši od pomenutog Lopesa, ali to je išlo u korist Baksa koji su tako stigli do pobede.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi je bio Džru Holidej sa 33 poena, pet asistencija i četiri skoka. Bruk Lopes je dodao 22 poena uz 12 skokova.

Na drugoj strani se istakao Devin Buker sa 24 poena, osam asistencija i četiri skoka. dok je Deandre Ejton pored 22 poena imao 11 skokova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve