Nova vest
Košarka

Subota, 24.09.2022.

17:39

Ko zna šta je radio Ime Udoka: "Situacija je 100 puta gora nego što je iko mislio"

Met Barns, nekada košarkaš a sada medijski radnik, govorio je o situaciju u Bostonu vezanoj za trenera Imea Udoku.

Izvor: LN

Autor: LN

Ko zna šta je radio Ime Udoka:
Foto: Profimedia

Trener Boston Seltiksa Ime Udoka dobio je suspenziju i propustiće čitavu sezonu 2022/23 zbog kršenja klupskog pravilnika.

Udoka je samo nekoliko meseci nakon što je u ruki sezoni došao do finala NBA lige suspendovan iz zasad nedovoljno poznatih razloga, ali se veruje da je u pitanju intimna veza sa jednom od zaposlenih žena u toj organizaciji.

Met Barns, bivši as brojnih NBA ekipa, branio je Udoku nakon što su optužbe prvobitno izašle u etar, ali se sada predomislio.

"Pošto sam ja sada deo medija, a trudim se da ne budem kao svi ostali već da stvari prenosim činjenično i istinito, moram da kažem da sam sinoć govorio u odbranu Imea Udoke neznajući sve činjenice. Nakon što sam posle toga saznao sve činjenice, izbrisao sam objavu, jer je situacija u Bostonu mnogo gora i prljavilja nego što sam mislio. Sto puta je lošija nego što je iko od nas mislio", rekao je Barns.

Mediji su preneli da je Udoka sporazumni odnos sa ženskom osobom u organizaciji Bostona, ali, kako stvari stoje, ova "španska sapunica" nije toliko jednostavna.

"Rekao sam neke stvari koje sada ne mogu da izbrišem. Nije moja stvar da vam kažem šta se tačno desilo. Ako se pročuje, onda će se pročuti, ovo je samo objašnjenje brisanja objave u kojoj sam rekao sve što sam rekao. To sam uradio jer sam nakon toga dobio poziv od nekoga ko je imao sve detalje afere. To s**nje ide baš duboko. Molim se za sve koji su uključeni u ovo, nadam se da će svi to prebroditi".

Istina trenutno nije poznata i pitanje je da li će ikada biti, ali, kako stvari stoje, ono što je uradio Ime Udoka definitivno je zabrinjavajuće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve