Nova vest
Košarka

Petak, 05.08.2022.

09:00

Jokić zadovoljno trlja ruke VIDEO

Majkl Porter junior vredno se sprema za predstojeću takmičarsku godinu u kojoj će imati veliki pritisak da pokaže da mu Nagetsi nisu slučajno dali 180.000.000.

Izvor: B92

Autor:B92

Jokić zadovoljno trlja ruke VIDEO

Porter junior je malo pre sezone 2021/22. potpisao maksimalan ugovor sa Denverom, ali imao je razočaravajuću sezonu u kojoj je odigrao svega devet utakmica.

MPJ je ugovor zaradio zahvaljujući nekoliko fenomenalnih meseci početkom 2021. godine, međutim, mnogi su stava da su ga Nagetsi preplatili iz razloga što ima hroničnih problema sa leđima.

Ipak, nedavni video snimci sa privatnog treninga talentovanog košarkaša pokazuju da je sto odsto spreman, što je i on nedavno izjavio.

"Trenutno sam na 100 odsto. Osećam se sjajno, uzbuđen sam zbog povratka i ponovnog igranja", rekao je devetog jula Porter junior.

Zdravlje krilnog košarkaša biće od velikog značaja za Nagetse i Nikolu Jokića, jer sa njim ekipa dobija novu dimenziju u napadu, što se i videlo u martu i aprilu 2021. kada je prosečno beležio oko 22 poena i devet skokova, uz neverovatnih 58 odsto šuta iz igre i preko 50 odsto za tri poena.

Porter junior ima 24 godine, Nagetsi su ga izabrali na Draftu 2018. godine kao 14. pika. Tako "nisko" pao je samo zbog problema sa leđima, a iz prošlogodišnjog primera vidimo da su sumnje generalnih menadžera bile opravdane.

Ipak, mnogi se nadaju da bi mogao da prebrodi te probleme i pomogne Denveru u napadu na titulu. Vreme će pokazati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve