Nova vest
Košarka

Subota, 11.06.2022.

09:39

Šta kaže Tejtum posle 8/23? VIDEO

Džejson Tejtum, košarkaš Boston Seltiksa, govorio je posle poraza od Golden Stejta u četvrtom meču NBA finala.

Izvor: LN

Autor: LN

Šta kaže Tejtum posle 8/23? VIDEO
AP Photo/Steven Senne

Seltiksi su izgubili od Golden Stejta rezultatom 107:97 i time prokockali "brejk" koji su prethodno napravili u San Francisku.

Tejtum je odigrao jedan od najlošijih mečeva u plej-ofu, pa je svojih 23 poena postigao uz samo 8/23 iz igre, što je bio treći meč u ovoj seriji koji je završio sa ispod 40 odsto šuta iz igre.

"Oni igraju dobro. Imaju plan i takve stvari, ali ovde se radi o meni. Moram da budem bolji. Znam da utičem na rezultat na druge načine, ali moram da budem efikasniji, da bolje šutiram, da bolje završavam na obruču. Prihvatam odgovornost za to", rekao je Tejtum.

Dvadesetčetvorogodišnje krilo je uz 23 poena dodalo i deset skokova i šest asistencija, ali je u napadu najviše podbacio kada se "lomio" meč.

"Mislim da bi trebalo da ne budem protiv šutiranja dvojki. Neki šutevi sa poludistance i takve stvari, umesto konstantnog napadanja obruča. Ne mora da bude ili jedno ili drugo koliko je bilo do sada"
, dodao je Tejtum.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve