Nova vest
Košarka

Četvrtak, 26.05.2022.

15:53

Nevolje u raju – Durent ljut na Netse

Američki košarkaš Kevin Durent naljutio se na čelnike svog tima, Bruklin Netsa.

Izvor: SN

Autor: SN

Nevolje u raju – Durent ljut na Netse
Foto: Profimedia

Bruklin Netsi su pred početak sezone bili jedan od favorita za osvajanje šampionske titule, a u doigravanjima su eliminisani već u prvoj rundi.

Boston Seltiksi su "počistili" Bruklin Netse i sa 4-0 u seriji ostavili gorak ukus u Njujorku i kako prenose američki mediji Kevin Durent se naljutio na čelnike tima.

Niko iz Bruklin Netsa se nije čuo sa Kevinom Durentom još otkako su ispali iz plej-ofa, a on je nakon toga dolazio u Evropu i posmatrao utakmice Monaka i svog prijatelja Majka Džejmsa.

Ono što je takođe problem za Netse i što je navodno jedan od razloga zbog kojih se Durent naljutio, jeste odnos tima prema plejmejkeru Kajriju Irvingu.

Netsi su naveli da ne žele da mu ponude višegodišnji ugovor već su za kratkoročnu saradnju iz razloga što se Kajri Irving često povređuje i što nije vakcinisan protiv koronavirusa.

Ukoliko Kajri ode, Netsi neće imati novca da priušte superzvezdu koja bi ga zamenila, već bi uz ljutog Durenta ostao Ben Simons koji je nedavno operisao leđa i pitanje je kako će se uklopiti uz "brdo" igrača uloge okupljenih oko njih.

Deluje da smo od rajskog vrta došli do velikih problema u Bruklin Netsima za jako kratko vreme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve