Nova vest
Košarka

Utorak, 24.05.2022.

19:00

Zek Lavin ide kod Bogdanovića?

Atlanta Hoksi su zainteresovani da u svoje redove dovedu Zeka Lavina.

Izvor: B92

Autor:B92

Zek Lavin ide kod Bogdanovića?
Foto: Profimedia

Već neko vreme se priča o odlasku Lavina iz Čikago Bulsa, a počele su da se pominju i potencijalne destinacije gde bi ovaj atraktivni košarkaš mogao da nastavi igračku karijeru.

Jedna od tih destinacija je Atlanta, tačnije ekipa Atlanta Hoksa. Kako navode izvori bliski dešavanjima u NBA ligi, Lavin je u planovima Atlante ovoga leta.

Hoksi su sezonu završili u prvoj rundi pelj-ofa posle ispadanja od Majami Hita, a primarni cilj ovoga leta biće im jačanje ekipe.

Jedan od igrača koji bi bez sumnje dosta doprineli već visokom napadačkom potencijalu Hoksa jeste i Zek Lavin.

Kako piše Džejk Fišer, američki novinar, Atlanta je samo jedna od mogućnosti.

Pored ekipe iz Džordžije, priča se da je i Potland zainteresovan za Levina, a kako prednosti Portlanda u "trci" za Levina navodi to što je ovaj grad blizu Sijetla, rodnog grada Zeka Lavina.

Fišer navodi i da je takođe vrlo moguće da San Antonio Sparsi dovedu Lavina, koji bi u tom slučaju igrao pod dirigentskom palicom bivšeg selektora SAD-a, Grega Popoviča, koji ga je uvrstio u reprezentaciju.

Levin u Bulsima igra već pet godina, od 2017. kada je došao putem trejda iz Minesote.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve