Nova vest
Košarka

Nedelja, 22.05.2022.

10:17

"Šta će Jokić pomisliti ako Denver to dozvoli?"

Tim Koneli, predsednik košarkaških operacija Denver Nagetsa, nalazi se na izlazu iz franšize, pošto mu Minesota Timbervulvsi nude unosan ugovor.

Izvor: B92

Autor:B92

Foto: Profimedia

Vulvsi su, kako je preneo Adrijan Vojnarovski, spremni da učine Konelija jednim od najplaćenijih funkcionera u NBA i sada na Denveru da učini sve kako bi ga zadržao.

Ipak, vlasnici Nagetsa za sada su tihi, porodica Kronke, koja se nalazi, između ostalog, i na čelu Arsenala, nije poznata po tome da voli da preplaćuje i velike su šanse da će Nagetse napustiti jedan od ključnih članova franšize.

Novinari koji prate Denver nezadovoljni su ovakvim raspletom, smatraju da bi porodica Kronke trebalo da izjednači ponudi Minesote, jer u suprotnom može doći do problema unutar ekipe.

"Ako Tim Koneli ode, šta će pomisliti Nikola Jokić o vlasnicima koji nisu učinili sve da ga zadrže? Šta će pomisliti Džamal Marej? Majkl Meloun je pre dve nedelje rekao da Nagetsi moraju da učine sve što je u njihovoj moći kako bi osvojili titulu naredne godine. Igrači su videli te citate", napisao je novinar Herison Vind.

Koneli je jako važan za Nagetse, tu je od 2013. godine i zajedno sa Arturasom Karnišovasom tvorac je ove ekipe Denvera.

Karnišovas je napustio franšizu i otišao u Čikago, a kako stvari stoje i Koneli bi mogao put Minesote.

Na kraju treba dodati, iako novinari iz Kolorada to ne spominju, Koneli je imao i veliki broj neslavnih poteza, ali kada se podvuče crta, uradio je više dobrih, nego loših stvari i zbog toga je tražen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve