Nova vest
Košarka

Subota, 14.05.2022.

09:01

"Nismo pevači ni glumci, ne možemo ovo da radimo kad ostarimo" VIDEO

Košarkaš Golden Stejt Voriorsa Klej Tompson pričao je posle utakmice na konferenciji za medije.

Izvor: RM

Autor: RM

Foto: Tanjug/Carlos Avila Gonzalez/San Francisco Chronicle via AP

Golden Stejt je pobedio Memfis u šestoj utakmici serije i tako se plasirao u finale zapadne konferencije, došavši do četvrte pobede u seriji protiv Memfisa.

Klej Tompson je bio među najboljim pojedincima na ovoj utakmici, podsetivši tako na sjajne partije koje je i ranije imao u šestim utakmicama plej-of serija.

Novinar ga je upitao da li psotoji nešto veznao za šestu utakmicu što izvlači najbolje iz njega.

"Ne znam... Volim takve trenutke, voli pritisak, volim da igram košarku an najvišem nivou. Znate, mi nismo pevači, nismo glumci, mi ne možemo ovo da radimo kad ostarimo, zato moramo da cenimo svaki trenutak dok ovo radimo, zato što sve prolazi jako brzo... To je nešto što ne može da se opiše", rekao je Tompson.

Tompson je utakmicu završio sa 30 poena, pogodivši osam trojki.

"Nisam otišao na spavanje sinoć misleći kako ću na ovoj utakmici ubaciti 30 poena. Na sreću ovo je bila moja noć i nosimo dalje ovaj momentum u finale zapadne konferencije", dodao je on.

Voriorsi su pobedili Grizlise rezultatom 110:96 i sada čekaju pobednika sedme utakmice između Finiks Sansa i Dalas Maveriksa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve