Nova vest
Košarka

Četvrtak, 21.04.2022.

08:15

Embid trojkom u poslednjoj sekundi doneo brejk Filadelfiji VIDEO

Košarkaši Filadelfija Seventisiksersa ostvarili su pobedu na gostujućem terenu protiv Reptorsa 104:101.

Izvor: RM

Autor: RM

Embid trojkom u poslednjoj sekundi doneo brejk Filadelfiji VIDEO
Foto: Nathan Denette/The Canadian Press via AP

Utakmica je otišla u produžetak, a Džoel Embid je u poslednjoj sekundi pogodio trojku za pobedu. Filadelfija sada vodi sa 3-0 i Toronto se nalazi pred eliminacijom.

Džoel Embid je u produžetku pri rezultatu 101:101 dobio loptu od Denija Grina i pogotkom za tri poena utišao dvoranu punu navijača Reptorsa. Kamerunac je utakmicu završio sa 33 poena i 12 skokova. Iz igre je šutirao 12/20, a sa linije slobodnih bacanja imao je 6/9.

Pored Embida u Siksersima su se istakli Tajris Meksi i DŽejms Harden. Meksi je nastavio sa odličnim izdanjima zabeleživši 19 poena, dok je Džejms Harden odigrao takođe dobru partiju sa 19 poena, 10 asistencija i 6 skokova.

Domaću ekipu predvodili su Anunobi sa 26 poena i pet skokova, zatim Geri Trent Džunior sa 24 poena i Ačiuva koji je utakmicu završio sa 20 poena.

Četvrta utakmica u ovoj seriji u kojo će Filadelfija pokušati da obezbedi prolazak dalje, a Reptorsi da izbegnu eliminaciju odigraće se u subotu sa početom u 20 časova po srednjeevropskom vremenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve