Nova vest
Košarka

Sreda, 20.04.2022.

08:42

Bogdanović: Šalio sam se za Evropsko prvenstvo

Košarkaš Atlanta Hoksa Bogdan Bogdanović prokomentarisao je svoju izjavu da nije siguran da li će igrati na Evropskom prvenstvu.

Izvor: B92

Autor:B92

Bogdanović: Šalio sam se za Evropsko prvenstvo
Foto: Profimedia

Bogdanović je posle susreta sa selektorom Svetislavom Pešićem rekao da su on i Nemanja Bjelica bili na sjajnoj večeri. Da nisu razgovarali o Evrobasketu i da će videti da li će njih dvojica biti u sastavu.

"Što se tiče reprezentacije, to je bila mala šala, naravno. Ne fali nikad malo šale", rekao je Bogdanović kolegi sa RTS-a.

Evropsko prvenstvo na programu je od 1. do 18. septembra, a Srbija će igrati u Grupi D u Pragu sa domaćinom Češkom, Poljskom, Finskom, Izraelom i Holandijom.

Bogodanović se izvinio američkim novinarima zbog odgovaranja na srpskom jeziku na zvaničnoj konferenciji posle NBA utakmice.

"Izvinite, moj narod u Srbiji ne spava", nasmejao je Bogdanović američke kolege kojima je prethodno odgovarao na pitanja.

On je protekle noći odigrao fantastično postigavši 29 poena
, ali je Atlanta izgubila i drugi meč u seriji sa Majamijem.

"Mnogo bolja utakmica nego prva, ali ipak smo izgubili. Nula dva je, idemo dalje", istakao je srpski košarkaš.

Treći meč plej-ofa igra se u noći između petka i subote u Atlanti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve