Nova vest
Košarka

Petak, 15.04.2022.

10:24

Bridžis kažnjen sa 50.000$

Košarkaš Šarlota Majls Bridžis kažnjen je sa 50.000 dolara zbog toga što je zaštitnom gubom za zube pogoodio devojčicu na tribinama.

Izvor:

Autor:

Bridžis kažnjen sa 50.000$
Foto: Profimedia

Njegovi Hornetsi su poraženi u plej-in meču protiv Atlante zbog čega je njihova sezona završena, a Bridžis je meč završio ranije nakon dve tehničke greške.

Bridžisov temperament nije izdržao ismevanje jednog od okupljenih navijača Hoksa prilikom izlaska sa terena. Međutim, umesto njega pogodio je nedužnu devojčicu.

Dopustio sam da moj temperament ispliva. Definitivno je bila greška to što sam bacio svoj štitnik za zube. Gađao sam tipa koji je vrištao, a pogodio devojčicu i to je potpuno neprihvatljivo. Preuzimam punu odgovornost i spreman sam na sve kazne koje će liga doneti u ovom slučaju. Definitivno sam pogrešio, bilo je puno emocija, a nadam se da ću moći da stupim u kontakt sa devojčicom, iskreno joj se izvinim i učinim nešto lepo za nju", rekao je Bridžis, jedan od kandidata koji je najviše napredovao ove godine.

Bridžis je ove sezone u proseku postizao 20,2 poena, 7 skokova i 3,8 asistencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve