Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 31.01.2022.

08:20

Jokić: Hoću isto kao Janis

Srpski centar Nikola Jokić rekao je da želi da uradi u Denveru ono što je Janis uradio u Milvokiju.

Izvor:

Autor:

Jokić: Hoću isto kao Janis
Foto: Profimedia

Nagetsi su u gostima pobedili Bakse 136:100, uz 18 poena, devet skokova i 15 asistencija Jokića.

Jokić je imao 15 asistencija, a ceo tim ukupno 39.

"Sjajno se kretala lopta, uvek je lako asistirati kada se pogađaju šutevi. Ovo je bila dobra utakmica za nas, nadam se da ćemo nastaviti da igramo ovako. Imali smo 39 asistencija, 40 skokova, timski smo odigrali sjajno", kaže Jokić o utakmici.

Kada je na klupi, voli da maše peškirom, posebno kada Bouns Hajland pogodi šut, konstatuje novinar na konferenciji za medije i pita Jokića zašto je to tako.

"Samo navijam za momke, Bouns nije imao dobru utakmicu u Nju Orleansu, pa kada je ovde počeo da pogađa bio sam srećan zbog njega. Srećan sam zbog svih".

Jokić je prošle godine igrao sa Janisom na Ol-star utakmici u istom timu i dobro su se zabavljali.

"Svi strani igrači u NBA ligi imaju neku posebnu konekciju. On je sjajan lik, kao i njegov brat, uradio je dosta dobrih stvari ovde za Milvoki. To je igrač na kog možete da se ugledate. Imam poštovanje za njega i cenim šta je sve uradio. To što je on uradio u Milvokiju, hoću i ja da uradim u Denveru. Kada igrate protiv njega to je ogroman pritisak. Dobar je asistent, ali može da ubaci 30, 40, 50, kada to radi ne mora da dodaje. Kada dodaje, uvek nađe otvorene igrače i to je ono što on radi", rekao je Jokić.

Da li bi voleo da opet igra sa njim na Ol-star utakmici?

"Naravno, prošli put smo se lepo zabavili".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve