Nova vest
Košarka

Četvrtak, 27.01.2022.

08:20

Bogdanović: Nikada u karijeri me to nije zanimalo

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović prokomentarisao je odluku trenera Nejta Mekmilana da na prvoj utakmici posle povrede uđe sa klupe.

Izvor:

Autor:

Bogdanović: Nikada u karijeri me to nije zanimalo
Foto: Profimedia

Bogdanović se vratio posle pet utakmica pauze i ubacio 18 poena.

Zbog povrede desnog kolena propustio je pet mečeva i u prvom posle povratka je ušao sa klupe.

Bogdanoviću to ne smeta.

"Nikada me to nije zanimalo u karijeri. Uvek sam hteo da pobedim. Nikada neću toliko razmišljati o tome. Volim da izađem na parket i igram igru koju volim, a ako trener misli da moram da ulazim sa klupe da bi pobedili, to je u redu. Uradiću šta je potrebno", kaže Bogdanović i dodaje:

"Kada je pauza u sezoni, kada je leto, tada možemo da sednemo i da razgovaramo o onome što je najbolje, ali sada nema vremena za to, moramo da se žrtvujemo. Svi mi ovde živimo lep život, lepo smo plaćeni, uživamo u košarci. Morate da živite to i nekada morate da se žrtvujete", rekao je Bogdanović posle meča sa Kingsima.

Što se tiče povrede kolena...

"Dobro sam se osećao, nije bilo strašno. Malo je bilo loše u drugom poluvremenu jer nisam mogao opet da se lepo zagrejem, ali moram da pronađem način i to da rešim", rekao je srpski bek.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve