Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 29.11.2021.

15:12

Stef Kari je novi Rodžer Federer

Stef Kari je novi Rodžer Federer, naslov je nove kolumne Džejsona Geja u "Vol Strit Džurnalu".

Izvor:

Autor:

Stef Kari je novi Rodžer Federer
Foto: Profimedia

Sve što ide oko Stefa Karija ove sezone i generalno ove godine, dosta podseća na odnos koji Rodžer Federer ima sa publikom.

Džejson Gej poredi Stefa Karija i Rodžera Federera i navodi da "ljudi prestaju da rade šta god da rade u tom trenutku kako bi gledali Stefa Karija, jer ne znaju kada će ponovo moći da vide takvu košarkašku predstavu".

To je uporedio sa Rodžerom Federerom u poslednjih nekoliko godina, pre nego što se povredio.

Gej poredi utakmicu sa Los Anđeles Klipersima i pre toga sa Bruklin Netsima i Klivlend Kavalirsima, gde su u gostujućoj hali navijači skandirali MVP Kariju, kao što za Federera navija veći deo publike gde god da ode.

Kari nije najdominantniji i možda nije ni najbolji igrač pored Luke Dončića, Kevina Durenta, Nikole Jokića, Lebrona Džejmsa, Janisa Adetokumba, ali oni su "zlikovci" u ovoj priči, dok Kari to nije, piše Gej.

On je najpopularniji igrač u hali, gde god da igra, kao što je Federer na teniskom terenu.

Federera svuda bodre, posebno kada je redovno krenuo da gubi od Nadala i Đokovića i kada je pokazao da je i on samo čovek, stoji u kolumni "VSDŽ".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve